آیا میدانید که چه نوع غذاها و خوردنیهایی متناسب
با نوع گروه خونی شما هستند
و با توجه به گروه خونی خودتان چه غذاهایی باید بخورید
و یا از مصرف چه
خوردنیهایی باید پرهیز کنید؟
به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه در پاسخ به این سوال میگویند؛
هر گروه خونی در زمان متفاوتی از تاریخ تکامل بشری، شکل گرفته است
و بنابراین ما باید رژیمهای غذایی خود را مطابق با رژیم غذایی اجدادمان
در زمان تکامل گروه خونی مشابه در بدن آنها هماهنگ کنیم.
آنها تاکید دارند: اگر غذاهایی را بخورید که متناسب و سازگار
با گروه خونی خودتان هستند، میتوانید به راحتی آنها را هضم کنید،
وزنتان کاهش یابد و سلامت و شادی بیشتری را تجربه کنید.
به گزارش سایت اینترنتی مرکز مطالعات پزشکی مایوکلینیک،
افرادی که گروه خونی آنها «O» است،
در واقع قدیمیترین گروه خونی را به لحاظ سابقه تکامل بشری دارند
و بنابراین با این گروه خونی اگر از رژیم غذایی یک شکارچی
مثل اجداد انسان در آن زمان پیروی کند،
احساس بهتری خواهد داشت.این افراد تمایل دارند
که سطح زیادی از انرژی را دریافت کنند و بسیار سازمان یافته هستند.
برای افراد با گروه خونی «O» توصیه میشود
که رژیم غذایی حاوی پروتئین زیادی باشند
و اگر این گروه فقط سبزی خوار باشند،
دائم احساس گرسنگی میکنند و در نتیجه به خوردن تنقلات روی میآورند
که در نتیجه با مشکلاتی در میزان قند خون و متابولیسم مواجه خواهند شد.
این افراد میتوانند آزادانه گوشت لخم و ماهی مصرف کنند،
اما از خوردن زیاد لبنیات یا کربوهیدارتها باید خودداری کنند.
از نظر ورزش کردن هم این گروه باید در روز یک ساعت،
فعالیت بدنی داشته باشند و ترجیحا در هنگام صبح به جای عصر ورزش کنند.
برای این اشخاص شنا، پیادهروی و دوچرخهسواری توصیه میشود.
در مورد گروه خونی «B» نیز، هیچ گروه خونی دیگری به اندازه «B» مظهر
میانهروی نیست.
این گروه خونی در زمانی تکامل یافته که انسانها بیشتر سفر میکردند
و بنابراین گوشت، سبزیجات و غلات به شیوهای متعادلتر مصرف میشدهاند.
اگر گروه خونی شما «B» است،
باید بدانید که به طور کلی طبعی قویتر و سالمتر دارید
و بسیار واقع بین و عمل گرا هستید.
برای افرادی که گروه خونی «B» دارند،
رژیم غذایی ترکیبی از رژیم گروه خونی «A» و «O» است.
یعنی از هر چیزی میتوانند کمی بخورند
و این گروه به طور کلی خوش شانستر هستند،
چون راحتتر میتوانند وزن از دست بدهند.
گروه خونی «B» میتوانند به راحتی گوشت، ماهی، قهوه، سبزیجات و غلات
عاری از گندم استفاده کنند و از خوردن غذاهای فرآوری شده باید خودداری کنند.
این افراد بهتر است تمرینات ورزشی ملایمی را انجام دهند
که هم از جسم و هم از مغزشان استفاده کنند
و اما در مورد گروه خونی «A» باید گفت که این گروه خونی کمی دیرتر از گروه
خونی «O» تکامل یافته است، یعنی زمانی که بشر به جای شکار،
کشاورزی میکرده است.
بنابراین افراد با گروه خونی «A»، پروتئین کمتر، اما غلات بیشتر احتیاج دارند.
گروه خونی «A» اغلب خلاقیت بالایی دارند و در عین حال که بسیار حساس
هستند، میتوانند حلال مشکلات خوبی هم باشند.
این اشخاص باید گوشت کمتر، اما سبزیجات بیشتر بخورند.
آنها در مصرف مغز خشکبار، دانهها، غلات، پاستا، میوه و سبزیجات کاملا آزاد
هستند، اما در خوردن لبنیات به ویژه اگر آلرژی دارند
و نیز از مصرف زیاد گوشت، باید پرهیز کنند.
افراد با گروه خونی «A» نسبت به «O» به فعالیت و تحرک کمتری نیاز دارند
و برای آنها فقط ۳۰ دقیقه نرمش آرام در روز مثل یوگا، تایچی
یا پیاده روی در فضای آزاد، بسیار مناسب است
و بالاخره گروه خونی «AB» که ترکیبی از گروه «A» و گروه «B» است
و افراد با گروه خونی «AB» میتوانند ترکیبی از رژیم غذایی هر دو گروه
را داشته باشند.
این افراد دارای خلاقیت هستند و مغز خوبی برای تجارت و کنار آمدن و سازگاری با
مردم دارند. این گروه باید از خوردن زیاد گوشت پرهیز کنند و همیشه در رژیم
غذایی خود سبزیجات را بگنجانند.
بهترین خوردنیها برای گروه خونی «AB» ماهی، سبزیجات،
کربوهیدارتها و غلات است، اما گوشت زیادی برای این گروه مفید نیست
و باید از آن پرهیز کنند. از نظر فعالیت بدنی به این گروه توصیه میشود
که ترکیبی از فعالیتهای آرام مثل یوگا و نیز جلساتی از تمرینات
اندکی پرتحرکتر مثل پرش سبک را داشته باشند
هر گروه خونی دارای یک نشانه شیمیایی است
که به آن آنتیژن یا پادگن میگویند. گروه خونی oدارای پادگن پایه
یا فوکز میباشد. اگر به پادگن پایه یا فوکز قند دیگری به نام
ان-استیل-گالاکتوزآمین بچسبد آنتیژن aتشکیل میشود
که ثابت میکند گروه خون فرد aاست اما اگر این قند دیگالاکتوزآمین باشد
آنتیژن و به تبع آن گروه خونی bایجاد میشود. چنانچه هر دو قند پایه به
پادگن پایه یا فوکز چسبیده باشند آنتیژن و گروه خونی abایجاد میشود.
از سویی دیگر موادی به نام لکتین وجود دارند
که پروتئینهای مختلف را به هم میچسبانند.
چنانچه غذای مصرفی شما حاوی لکتینی باشد که با پادگنهای خون شما
ناسازگار باشد.
قسمتی از اندامها یا سیستمهای بدن را هدف قرار داده و در آن جمع میشوند و
چسبندگی یا آگلوتیناسیون ایجاد میکنند.
این امر میتواند موجب بروز التهاب و بیماری در بدن فرد شود. البته تمام این
اتفاقات و سروصداها مربوط به ۵٪ لکتین موجود در غذاهاست که جذب میشوند
و خدا با ما بوده و هست که ۹۵٪ از این لکتینها جذب نمیشود
و الا - مطابق نظرات دکتر آدامو و نتیجهگیری شخصی من – بعید نبود فرد دارای
گروه خونی aبعد از خوردن یک همبرگر دارفانی را وداع کند
.
نظرات موافقان و مخالفان
مخالفان این برنامه غذایی اعتقاد دارند :
در مقابل دکتر آدامو نیز با نتایجی که در اثر استفاده از این برنامه غذایی
- رژیم غذایی توصیه شده به گروه O و A برنامه مناسبی نیست زیرا
- این دو دسته از افراد مجبورند گروههای خاصی از مواد غذایی را از
- برنامه خود حذف نمایند. این کار در طولانی مدت میتواند خطرناک
- باشد و منجر به بروز عوارض سوءتغذیهای ناشی از کمبود مواد
- معدنی و ویتامینها شود.
- چنانچه اعضای یک خانواده دارای گروههای خونی متفاوتی باشند
- نمیتوانند وعدههای اصلی غذایی را در کنار هم میل نمایند.
شواهد علمی زیادی در تائید این برنامه غذایی توسط دکتر آدامو و یا- دیگر محققین ارائه نشده است. مثلا دکتر آدامو ادعا میکند
- لکتینهای موجود در عدس و لوبیا قرمز در ماهیچههای افراد دارای
- گروه خونی O تجمع میکند در حالیکه برای گروه خونی A قابل
- تحمل است. شاید بهتر باشد ایشان با تهیه عکسهای
- میکروسکوپی از سلولهای ماهیچهای افراد گروه O و A و مقایسه
- این عکسها با یکدیگر درستی فرضیه خود را اثبات نمایند. در
- حالیکه که تا کنون چنین کاری از سوی ایشان ، دوستدارانشان
- و یا محققین بیطرف صورت نپذیرفته است.
ایشان نتایج هیچ آزمایش بیوشیمیایی که ثابت نماید بافت ماهیچه یا- دیگر بافتهایی که ادعا میکنند پس از خوردن غذاهای خاص
- اسیدی یا قلیایی میشوند را به جامعه علمی نشان ندادهاند.
- استفاده زیاد از مواد پروتئینی نظیر آنچه برای گروه خونی O توصیه
- میشود میتواند به مرور زمان باعث ایجاد سرطانهای دستگاه
- گوارش، یبوست و پوکی استخوان شود.
روش ABO تنها یکی از روشهای تعیین گروه خون است. بیش از- سینوع پروتئین بر روی سطح گلبولهای قرمز وجود دارد که
- میتوان از آنها در تعیین گروه خونی استفاده نمود و تاکید بر روی
- این روش تقریبا تمام آنها را بیاعتبار میکند.
- هیچ شاهد و مدرک علمی دال بر درست بودن روند و سیر تاریخی
- ایجاد گروههای خونی یا مشخصات شخصیتی دارندگان این
- گروههای خونی وجود ندارد.
توسط بیمارانش بدست آورده است استناد میکند.
استفاده کنندگان از برنامه غذایی او میگویند این برنامه غذایی
موجبشده است
که غذاهای سالم ، طبیعی و تازه بیشتری مصرف نموده
و با غذاهای فرآوری شده
وکنسروهاخداحافظی نموده
و سهم شکلات و قهوه را در برنامه غذایی کاهش دهند.
به نظر میرسد دکتر آدامو نیز با مد نظر قرار دادن نظرات منتقدین
خود تغییراتی را در برنامه غذایی پیشنهادیاش ایجاد کرده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر